• info@alfadmcorganizasyon.com
  • +90 552 312 07 17

Hakkımızda

Bizi Yakından Tanıyın

Hakkımızda

Sektördeki 10 yıllık deneyim ve birikimle 2022 yılında kurulan Alfa Organizasyon genç, dinamik ve tecrübeli kadrosu sayesinde kısa sürede güvenilir bir partner olmayı başarmıştır. Bünyesinde İNSAN KAYNAKLARI ve EVENT departmanlarını barındıran Alfa Organizasyon bu sayede firmaların her türlü ihtiyaçlarına cevap verebilmektedir. Kurulduğu günden bu yana güler yüzlü çalışmayı, çözüm odaklı yaklaşımı ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan ekibi sayesinde Alfa Organizasyon alanında en iyisi olmayı ve firmalar tarafından tercih edilen tek partner olmayı kendisine amaç edinmiştir. Bu prensiplere bağlı kalarak hep aynı heyecan ve özveriyle çalışan ekibimiz organizasyonlarınızı sahiplenip, size özel çözümler üreterek anahtar teslim projeler sunar.

Biz Nasıl Çalışırız

İşimizin önemli olduğunu, anlamlı hedeflere ulaşmamız için bize enerji ve ilham verdiğini bilerek tutku, mutluluk ve mükemmellikle projelerinize liderlik ediyoruz.

Vizyonumuz

Bizimle çalışmayı seven kadrolara ve iş ortaklarına sahip olmak. Ve sizler için ilham veren yaratıcı deneyimler oluşturmak.

Ne Yapıyoruz

Alfa Organizasyon'un tüm ekibi markanıza bağlılık oluştururken ekibinizin performansını artırmanıza yardımcı olacak yaratıcı, kişiselleştirilmiş teşvik çözümleri sunuyoruz.

Misyonumuz

Şeffaf, hızlı sonuca varan ve sonuç odaklı tutkulu bir ekip ile sektör lideri hizmetleri, yaratıcı tasarımlar ile birleştirmek.

Her Zaman En İyi Organizasyonlar İçin Çalışıyoruz.

×